Individueel

TypeWorld Kids is op twee manieren beschikbaar, mét of zonder online begeleiding

kind

Leren typen met TypeWorld

Ouders, remedial teachers, huiswerkbegeleiders en coaches die op zoek zijn naar een typeprogramma, zijn bij TypeWorld aan het goede adres.

TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

TypeWorld Kids is als een game opgezet. Het is een wereld met eilanden waarop dorpen met oefeningen en games staan. De leerling ontvangt steeds beloningen: zogenaamde gadgets. Die komen op het eigen eiland terecht dat daardoor steeds mooier en voller wordt.

Vier goede redenen om voor TypeWorld Kids te kiezen:

  • In gamevorm
  • Uitdagend
  • Leerling ontvangt beloningen
  • Overal oefenen via internet

 

Gratis proefles…

Neem een kijkje in TypeWorld en ontdek het eiland Bobossie!

logo2 

 

Optie 1: licentie zonder begeleiding

Je kunt hier je jaarlicentie bestellen voor TypeWorld Kids zonder begeleiding. Je doorloopt de cursus zelfstandig. Discipline en doorzettingsvermogen zijn belangrijk om alles goed door te werken. Na aanschaf van deze licentie ontvang je per mail een code waarmee je je kunt aanmelden.

 


€ 71,50
 

Bestel direct! 

(Je wordt geleid naar de webshop van Uitgeverij Instruct)

logo2 

 

Optie 2: licentie met begeleiding

Liever begeleiding van een online docent? Bij TypeWorld Kids mét begeleiding mailt de leerling via het intern mailsysteem van TypeWorld Kids met een gekwalificeerde docent. De docent is beschikbaar voor vragen, houdt de vorderingen in de gaten, stimuleert en stuurt bij waar dat nodig is. Na aanschaf van deze licentie ontvang je een mail en neemt de docent contact op.


€ 119,00
 

Bestel direct! 

(Je wordt geleid naar de webshop van Uitgeverij Instruct)

Optie 1: zonder begeleiding

 

Je kunt kiezen voor TypeWorld Kids zonder online begeleiding. Monique, de virtuele docent in TypeWorld Kids, biedt alle informatie die nodig is om op een juiste manier te leren typen.

 

Om de eindstreep met een goed resultaat te behalen zal een stukje extra begeleiding (bestaande uit: controleren, motiveren en stimuleren) wel vanuit de ouder/verzorger moeten komen. Typevaardigheid leer je alleen door veel en vaak te oefenen!

 

 

Meer informatie

 

zelfstandig leren typen
typen met begeleiding

Optie 2: met begeleiding

Bij TypeWorld Kids met online begeleiding wordt je (naast onze virtuele docent Monique), intensief begeleid door een docent. Deze docent kijkt regelmatig naar de resultaten en stimuleert/motiveert om vol te houden. De docent is voor zowel de ouders als het kind beschikbaar voor vragen.

 

Onderzoek wijst uit dat een goede begeleiding  bij een typecursus belangrijk is voor de voortgang en de resultaten van kinderen. De kans dat zij de eindstreep halen is vele malen groter, waarbij de eindscore van deze kinderen met online begeleiding gemiddeld 15% hoger is.

 

Dyslexie of fysieke beperkingen? Kies dan voor TypeWorld mét begeleiding!

 

Meer informatie

 

Navigatie
Aanmelden

TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

Contact
Instruct Uitgeverij
 Denemarkenweg 13
 Bodegraven

info@typeworld.nl
(0172) 65 09 83