Voor opleiders

Waarom TypeWorld?

Geen klant, maar partner

TypeWorld werkt nauw samen met tientallen opleiders door heel Nederland die blindtypen in hun cursusaanbod hebben opgenomen. Als opleider neem je bij ons het materiaal af dat je nodig hebt, maar bent geheel vrij om je bedrijf te runnen zoals jij dat wilt!

 

Je bepaalt zelf hoelang een cursus duurt, welke lesstof je precies aanbiedt en hoe het examen verloopt.

 

Wij bemoeien ons alleen met jouw bedrijf wanneer jij ons er om vraagt. Wil je bijvoorbeeld TypeWorld-promotiemateriaal met je eigen bedrijfslogo? Of gewoon eens sparren over je kansen op de markt? Geen probleem!

typedocent
TypeWorld Florama

Zelf een typeschool starten

Vind je het leuk om les te geven aan een groepje kinderen bij jouw thuis of als naschoolse activiteit bij een basisschool? Geniet je van het werken met kinderen en heb je enige affiniteit met computers? Denk je dan eens over na om zelf een typeschool te starten!

 

We denken graag met je mee!

Pssst

Wij doen niet aan contracten en schimmige afspraken. Je betaalt voor wat je gebruikt, en we helpen je waar we kunnen. Punt.

 

Samen zorgen we voor de beste typecursus van Nederland!

 

Zoek je een betrouwbare partner?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

LET OP: dit formulier is alleen bedoeld voor scholen en opleidingsinstituten.

Navigatie
Aanmelden

TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

Contact
Instruct Uitgeverij
 Denemarkenweg 13
 Bodegraven

info@typeworld.nl
(0172) 65 09 83