Op school

Alle mogelijkheden voor de school op een rij.

Oranje - Zelf begeleiden Oranje - Laten begeleiden Groen - Onder schooltijd Groen - Na schooltijd Geel - Op school Geel - Online Blauw - vrije keus Blauw - verplichti

TypeWorld op school

 

Wanneer u typelessen op school wilt aanbieden komt u voor een aantal keuzes te staan, afhankelijk van de beschikbare tijd op school, mankracht, geld en hardware. De eerste keuze die u maakt is of u TypeWorld zelf wilt begeleiden, of dat u uw leerlingen wilt laten begeleiden door een type-instituut.

 

Bekijk hiernaast het filmpje om enkele mogelijkheden te zien en maak hieronder uw vervolgkeuze.

 

Oranje - Laten begeleiden

 

U wilt de leerlingen de mogelijkheid geven om typelessen te volgen. Maar de organisatie en uitvoering geeft u liever uit handen? Wij zoeken voor u een type-instituut die op school of online een typecursus met TypeWorld Kids komt verzorgen. Wel zo gemakkelijk en gegarandeerd het beste resultaat!

 

Lees meerKijkjeContactformulier

 

Oranje - Zelf begeleiden

 

TypeWorld Kids biedt u de mogelijkheid om uw eigen typelessen op school te organiseren. U begeleidt uw leerlingen zelf en kunt de typelessen zelfs integreren in uw lesprogramma. Met de unieke TypeWorld Manager kunt u eenvoudig leerlingaccounts aanmaken en beheren.

 

Lees meerKijkjeContactformulier

 

Pssst…

Check ons nieuwe promofilmpje!

Navigatie
Aanmelden

TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

Contact
Instruct Uitgeverij
 Denemarkenweg 13
 Bodegraven

[email protected]
(0172) 65 09 83