Aanbod

De mogelijkheden op een rijtje!

TypeWorld is er voor scholen die typeles willen opnemen in hun aanbod van lessen. Maar ook ondernemers met een eigen typeschool kunnen TypeWorld inzetten als programma voor het aanleren van blindtypen. Ouders, remedial teachers, huiswerkbegeleiders en coaches die op zoek zijn naar een typeprogramma, zijn bij TypeWorld aan het goede adres.

Op school

Ben je leerkracht op een (basis)school en wil je typevaardigheid opnemen in het lesprogramma? Dan biedt TypeWorld twee mogelijkheden:
 

 Zelf begeleiden  

 

Laten begeleiden

 

Opleiders

Ben je zelfstandig ondernemer en wil je typelessen aanbieden? Dan is TypeWorld het beste programma waarmee je typevaardigheid kunt opnemen in je cursusaanbod.

 

Meer informatie

Individueel

Zoek je als ouder/verzorger een typecursus voor je kind? Of wil je als remedial teacher, huiswerkbegeleider of coach een enkele leerling leren typen? Ook dan is TypeWorld de beste optie. Je kunt ervoor kiezen om je kind / de leerling zelf te begeleiden óf je koopt er online begeleiding bij.

 

Meer informatie

zelfstandig online oefeningen maken

Demo aanvragen

Scholen en opleidingsinstituten kunnen een aanvraag indienen om de manageromgeving van TypeWorld te bekijken. Vul dan onderstaand formulier in.

Wil je het programma bekijken? Je kunt het eerste eiland van TypeWorld bezoeken door hier te klikken. Voor andere vragen kun je mailen naar: info@typeworld.nl

LET OP: dit formulier is alleen bedoeld voor scholen en opleidingsinstituten.

Navigatie
Aanmelden

TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

Contact
Instruct Uitgeverij
 Denemarkenweg 13
 Bodegraven

info@typeworld.nl
(0172) 65 09 83