Typediploma halen?

Kies voor TypeWorld

Een goed moment voor een typediploma
 

De scholen zijn gesloten, de kinderen zitten thuis en het leren gaat op afstand. De computer wordt veel gebruikt. Nog meer dan anders gaat de communicatie via de digitale weg.

 

Wat is het dan een voordeel als je snel en vaardig bent met het toetsenbord. Je kunt je concentreren op je taak en hoeft geen aandacht te besteden aan het zoeken naar letters.
Beheers je het blindtypen met tien vingers nog niet, dan is het nu wellicht een goed moment om een cursus blindtypen te starten. Het zou toch fantastisch zijn als je in deze uitzonderlijk periode een mooi diploma haalt! Dan heb je van de nood een deugd gemaakt.

 

TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen in ongeveer 20 uur oefentijd. Ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

 

TypeWorld Kids is als een game opgezet. Het is een wereld met eilanden waarop dorpen met oefeningen en games staan. De leerling ontvangt steeds beloningen: zogenaamde gadgets. Die komen op het eigen eiland terecht dat daardoor steeds mooier en voller wordt.

 

Wil je eerst het programma eens proberen? Doe de proefles!
Ben je overtuigd en wil je een jaarlicentie kopen? Ga naar de website, bestel en ga direct aan de slag!

 

 

 

Navigatie
Aanmelden

TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

Contact
Instruct Uitgeverij
 Denemarkenweg 13
 Bodegraven

info@typeworld.nl
(0172) 65 09 83