Laten begeleiden

Volledig ontzorgd en gegarandeerd het beste resultaat!

Laten begeleiden. Waarom?

U vindt het belangrijk dat uw leerlingen typevaardig zijn, maar u heeft niet de middelen om dit goed te organiseren?

 

Dan hebben wij een mooie oplossing voor u. TypeWorld werkt op het gebied van typevaardigheid samen met tientallen type-instituten in heel Nederland. Zij kunnen u volledig ontzorgen en de organisatie uit handen nemen.

titel1

 

 

De type-instituten hebben jarenlange ervaring met het geven van typelessen aan kinderen en hebben geschoolde typedocenten in dienst. Goede begeleiding is dus verzekerd! U zult nog wel een keuze moeten maken voor fysieke lessen op school (onder of na schooltijd), of dat u uw leerlingen volledig online laat begeleiden.

titel2

 

 

U kunt TypeWorld als buitenschoolse activiteit aanbieden waarbij u ouders dus een vrije keuze geeft om hun zoon of dochter deel te laten nemen aan de typecursus. Maar u kunt er ook voor kiezen om TypeWorld in uw leerstofaanbod op te nemen. Wanneer u als school de kosten zelf betaalt is deelname aan de typecursus automatisch geen vrije keuze meer voor de ouders.

Interesse?

U vult het contactformulier in en wij nemen contact met u op om samen te bepalen welke mogelijkheden het beste aansluiten op uw wensen.

 

In overleg met het type-instituut wordt vervolgens bepaald wanneer de cursus start, hoe lang de cursus duurt, wat de kosten zijn en hoe u op de hoogte blijft van de vorderingen.

 

Prijs: vanaf € 50 per leerling (Online)
of € 120 per leerling (Fysieke lessen op school)

Vul het contactformulier in en wij laten een type-instituut contact opnemen.

Navigatie
Aanmelden

TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

Contact
Instruct Uitgeverij
 Denemarkenweg 13
 Bodegraven

[email protected]
(0172) 65 09 83