Laten begeleiden

Volledig ontzorgd en gegarandeerd het beste resultaat!

Laten begeleiden. Waarom?

Je vindt het belangrijk dat je leerlingen typevaardig zijn, maar je hebt niet de middelen om dit goed te organiseren?

 

Dan hebben wij een mooie oplossing voor je. TypeWorld werkt op het gebied van typevaardigheid samen met tientallen type-instituten in heel Nederland. Zij kunnen je volledig ontzorgen en de organisatie uit handen nemen.

TypeWorld certificaat gehaald!
zelfstandig online oefeningen maken

Op school of online?

De type-instituten hebben jarenlange ervaring met het geven van typelessen aan kinderen en hebben geschoolde typedocenten in dienst. Goede begeleiding is dus verzekerd! Je zult nog wel een keuze moeten maken voor fysieke lessen op school (onder of na schooltijd), of dat je je leerlingen volledig online laat begeleiden. Een combinatie is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Onder of na schooltijd?

Je kunt TypeWorld als buitenschoolse activiteit aanbieden waarbij je ouders dus een vrije keuze geeft om hun zoon of dochter deel te laten nemen aan de typecursus. Maar je kunt er ook voor kiezen om TypeWorld in je leerstofaanbod op te nemen.

TypeWorld onder schooltijd begeleiden
TypeWorld wereldoverzicht

Interesse?

Je vult het contactformulier in en wij nemen contact met je op om samen te bepalen welke mogelijkheden het beste aansluiten op jouw wensen.

 

In overleg met het type-instituut wordt vervolgens bepaald wanneer de cursus start, hoe lang de cursus duurt, wat de kosten zijn en hoe je op de hoogte blijft van de vorderingen.

 

Prijs: vanaf € 50 per leerling (Online)
of € 120 per leerling (Fysieke lessen op school)

Vul het contactformulier in en wij laten een type-instituut contact opnemen.

Navigatie
Aanmelden

TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

Contact
Instruct Uitgeverij
 Denemarkenweg 13
 Bodegraven

info@typeworld.nl
(0172) 65 09 83