Online laten begeleiden

Een digitale typeklas waarbij de cursisten intensief begeleid worden.

Online begeleiden. Waarom?

Je vindt typevaardigheid belangrijk, maar je wilt de kosten en de verantwoordelijkheid niet zelf dragen. Klassikale lessen op uw school zijn niet gewenst, maar voor de onderlinge motivatie is het een voordeel wanneer cursisten bij elkaar in een TypeWorld-groep komen.

 

Voor deze situatie hebben we de mogelijkheid om TypeWorld XL met online begeleiding aan te bieden.

Hoe werkt het?

De typedocent zorgt voor informatie voor de ouders. Dit kan op papier, per mail, of mondeling bijvoorbeeld op een ouderavond. De ouders kiezen of zij hun kind inschrijven. De financiële afhandeling en de begeleiding loopt geheel via het type-instituut. Natuurlijk houdt de docent je op de hoogte van de vorderingen.

 

Een gekwalificeerde docent (HBO-niveau) mailt via een intern mailsysteem met de cursisten. De typedocent is beschikbaar voor vragen, houdt de vorderingen in de gaten, stimuleert en stuurt bij waar dat nodig is.

Interesse?

Je vult het contactformulier in en wij laten een type-instituut in jouw regio contact met je opnemen.

 

In overleg met jou wordt bepaald wanneer de cursus start, hoe lang de cursus duurt, wat de kosten zijn en hoe u op de hoogte blijft van de vorderingen.

Prijs: € 99,95 per cursist (vanaf 5 cursisten)

Vul het contactformulier in en de docent zal persoonlijk contact met u zoeken.

<
Navigatie
Aanmelden

TypeWorld XL is dé uitdagende online typecursus voor jongeren vanaf ongeveer 15 jaar en volwassenen. Ze leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

Contact
Instruct Uitgeverij
 Denemarkenweg 13
 Bodegraven

info@typeworld.nl
(0172) 65 09 83