Nieuwsgierig naar TypeWorld XL?

Dé methode om te leren typen!

TypeWorld XL is een uitdagende online typecursus voor jongeren (vanaf 14 jaar) én volwassenen. Met deze methode leren de cursisten op een leuke en effectieve manier blind typen met tien vingers. TypeWorld XL is zeer interactief én heeft een unieke manageromgeving voor VO-, MBO- en typescholen.

TypeWorld XL bestaat uit 20 eilanden, waarop de cursisten alle type-oefeningen en games kunnen ontdekken. De opbouw van het programma zorgt er voor dat de cursisten altijd de verplichte route afronden, maar ze kunnen extra oefenen door bijvoorbeeld de games te spelen. Zo blijft de cursist gemotiveerd en leert hij of zij snel en gemakkelijk blind typen.

Mogelijkheden

TypeWorld XL is op drie manieren beschikbaar:

 

    • Voor opleiders.
    • Voor scholen; zelf typelessen organiseren of via een opleider.
    • Voor individuen; mét of zonder online begeleiding.

 

Onderzoek wijst uit dat een goede begeleiding belangrijk is voor de voortgang en de resultaten van de cursisten. De eindscore van cursisten met begeleiding is gemiddeld 15% hoger.

De leukste en effectiefste typecursus!

Klik hiernaast op de knop om direct jouw licentie te bestellen!

<
Navigatie
Aanmelden

TypeWorld XL is dé uitdagende online typecursus voor jongeren vanaf ongeveer 15 jaar en volwassenen. Ze leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

Contact
Instruct Uitgeverij
 Denemarkenweg 13
 Bodegraven

info@typeworld.nl
(0172) 65 09 83