Type-Uniek

Typecursus voor Kinderen op basisschool

 

In anderhalf jaar tijd heeft TYPE-Uniek uit Rosmalen bijna 150 kinderen mogen begeleiden op basisscholen. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen van ouders en kinderen op de manier van lesgeven en over het programma TypeWorld. Het kleinschalige en persoonlijke is de kracht van TYPE-Uniek. Door de uitgebreide functies van het programma kunnen we de kinderen erg goed begeleiden en positief stimuleren. Het interactieve systeem werkt positief voor de ouders en de kinderen. Het is fijn dat er achter de schermen wordt gekeken hoe de vorderingen zijn.

 

Voor leerlingen in de bovenbouw van de basisschool, is een typecursus de beste investering voor nu en in de toekomst. Bij het uitwerken van verslagen bespaar je hiermee veel tijd. Het is goede voorbereiding voor het middelbare onderwijs. Met als doel dat de kinderen zich beter kunnen focussen op hun werk, in plaats van naar de letters en cijfers te moeten zoeken.

 

TYPE-Uniekwerkt met het programma TypeWorld. Het spreekt de kinderen enorm aan. Vanaf 10 jaar leren de kinderen spelenderwijs blind typen. Afgelopen seizoen heeft TYPE-Uniekzelfs een leerling mogen begeleiden van 8 jaar jong, ze haalde in 10 weken tijd haar typediploma met 100% nauwkeurigheid. Dat is geweldig!

 

Typen is niet moeilijk, maar je moet wel doorzetten en voor je zelf een goede planning maken.

Wil je de website van Type10 bekijken? Klik hier.

 

Navigatie
Aanmelden

TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.

Contact
Instruct Uitgeverij
 Denemarkenweg 13
 Bodegraven

[email protected]
(0172) 65 09 83